Spela i mobilen

Att spela på mobilen är idag nästintill lika vanligt som att spela på PC/Mac eller konsol. En sak som skiljer sig åt mellan de olika sätten att spela, är bland annat vilka spel som erbjuds. Att spela på mobilen är väldigt bekvämt och enkelt då du i princip alltid bär den med dig. Du kan lätt plocka upp mobilen om du får ett par minuter över under dagen, och du behöver inte sitta i flera timmar för att faktiskt komma någonstans i spelet. Mobilspelandet kan vara en bekväm mikropaus för alla som har lite att stå i under dagarna. Dessutom går det snabbt att komma igång jämförelsevis mot en dator du måste starta och logga in på.

Populärt bland tjejer

Bland kvinnor visar några undersökningar att det främst är mobilen som är populär att spela på, medan männen verkar föredra konsol eller PC/Mac. Bland de populärare spelen finns bland annat många olika sorters bilspel. Det kan ha sina fördelar att bli bra på bilspel då det arrangeras lite olika Tävlingar för tjejer, bland annat i London där Women and Wheels går av stapeln. Då sker dock inte själva tävlandet i mobilen, men det fungerar riktigt bra att öva sig på det sättet. Andra populära spel som finns i mobilen är först och främst Pokemon Go med sina 21 miljoner spelare dagligen, och strax efter kommer Candy Crush Saga med 20 miljoner dagliga spelare, och sen är även Draw Something, Clash Royale, och Slither.io väldigt populära, enligt en undersökning som Survey monkey har gjort.

Var rädd om humöret

Tillhör du den skaran som brukar drabbas av plötsliga och intensiva vredesutbrott under spelandets gång så kan det vara en god idé att kanske tar det lite lugnt med mobilspelandet eftersom en liten mobil så lätt kan flyga in i väggen eller ner i golvet (det är okej, vi har alla varit där) och på så sätt skadas illa. Det finns dock väldigt bra skydd att köpa till sin mobil nu för tiden, det finns bland annat skal med häftiga teman på iphoneskal.nu . Sen finns det förstås även kurser i ilskehantering att gå på för den som föredrar det. Annars får du helt enkelt ägna dig åt mer harmoniska spel som till exempel Osmos där du svävar runt i en sfär och absorberar celler, eller barnsligt roliga spel som Gesundheit.

education-one